SPUNE DA

Află totul despre dermatita atopică: cauze, simptome și tratament

SPUNE DA. COLABOREAZĂ CU DERMATOLOGUL TĂU PENTRU A SCHIMBA MODUL ÎN CARE DA ÎȚI AFECTEAZĂ VIAȚA.

Discută cu un medic dermatolog despre diferitele modalități prin care îți poți controla Dermatita Atopică.

Și spune DA vieții așa cum ți-o dorești.

Campanie de informare si educare despre intelegerea si controlul eficient al Dermatitei Atopice

Ghiduri de informare

Instrument de control al dermatitei atopice (ADCT)

Cât de bine îți controlezi dermatita atopică?

Controlul nu se referă doar la semnele vizibile și la simptomele resimțite, ci și la modul în care DA îți afectează calitatea vieții.

Instrumentul de control al dermatitei atopice (ADCT) este un scurt chestionar validat științific care îți va oferi atât ție, cât și medicului tău, o idee bună despre nivelul de control al DA. ADCT măsoară severitatea simptomelor DA, inclusiv impactul pe care îl are asupra somnului și stării de spirit.

După finalizarea chestionarului vei primi un scor total, care este folosit de dermatolog pentru a-ți putea personaliza tratamentul. Descarcă instrumentul, completează-l și împărtășește rezultatele cu medicul la următoarea consultație.

Descarcă instrumentul ADCT

Ghid de discuție cu medicul dermatolog

Pentru adulții care trăiesc cu dermatită atopică.

Tratamentul potrivit îți poate îmbunătăți viața. Discuția cu medicul dermatolog despre opțiunile de tratament disponibile este primul pas pentru găsirea celui potrivit pentru tine. Împreună cu dermatologul tău, poți obține controlul pe termen lung pe care îl meriți.

Am pregătit un ghid de discuție cu medicul dermatolog, care te poate ajuta să te simți mai bine pregătit și mai încrezător în timpul consultațiilor.

Descarcă ghidul

Ghidul “HAI SĂ SPUNEM DA ÎMPREUNĂ”

Pentru părinți, tutori și aparținători ai copiilor cu dermatită atopică

Atunci când ai grijă de un copil cu DA, poate părea că este necesar să devii expert(ă) în subiect. Firește, ca părinte sau aparținător, vei petrece probabil mult timp încercând să găsești sfaturi și informații corecte pentru a contribui la ameliorarea disconfortului pe care îl resimte copilul tău.

Pentru a face lucurile puțin mai ușoare pentru tine, am pregătit un ghid care să te ajute să înțelegi mai bine DA și ce o cauzează. Vei putea avea discuții mai încrezătoare atât cu copilul tău, cât și cu medicul său.

Descarcă ghidul
Află mai multe despre campanie

Partenerii noștri